Dottoressaluljamitaj.it merr pjese ne projektin Zero Impact Web / 31 Ago 2011

kjo flete interneti merr pjese ne projektin: ZERO IMPACT WEB (NUK DEMTON AMBJENTIN) pavaresisht se kemi bere shume per te ulur ndotjen e ajrit me CO2 edhe interneti ndot ambjentin. Sipas nje raporti te Greenpeace, me ritmet e rritjes se sotme, parashikohet qe ne 2020 qendrat e te dhenave online e rrjetet e tjera te  telekomunikacionit  do te konsumojne rreth 2.000 miliard kilovat ore elektricitet, me shume se trefishi i konsumit aktual. ky eshte motivi qe kjo flete interneti www.dottoressaluljamitaj.it ka vendosur te marre pjese ne projektin  Zero Impact Web duke dhene kontributin e saj ne kontrastimin e ngrohjes globale. Ndotja ambjentale e shkaktuar nga konsultimi i ketyre fleteve interneti do te kompensohet nepermjet krijimit dhe ruajtjes se pyjeve ne rritje e siper. Kjo eshte nje inisjative modeste, aksion konkret, qe po te kryhet nga shume persona ndihmon ne krijimin e nje ndergjegje per mbrojtjen e ambjentit. E mbi te gjitha ju lejon te lexoni keto flete me qetesine me te madhe. Merrni pjese dhe juve ne kete inisjative, se bashku mund te bejme shume. ndotja ambjentale  e shkaktuar nga ky blog eshte e kompensuar nga krijimi e ruajtja  PYJEVE TE REJA NE RRITJE NE KOSTA-RIKA.