Blog

OBEZITETI-TRASHEGIMIA-SJELLJA E PERDITSHME / 30 Mag 2014

28.05.2014 OBEZITETI –TRASHEGIMIA-DHE SJELLJA E PERDITSHME   A eshte obeziteti i trasheguar??? Absolutisht jo! Jane sjelljet e perditshme qe trasmetohen […]

Blog

DOBESIM I SHPEJTE-NJE TAKTIKE E THJESHTE E PA SHUME SAKRIFICA / 1 Lug 2012

Dobesim i shpejte-nje taktike jo e veshtire Per tu dobesuar: me djete cdo dite apo te eliminosh karbohidratet 2 dite […]

Blog

semundjet infektive ne Itali (Rajoni i Lombardise)-raport i vitit 2011 / 30 Giu 2012

Raport mbi semundjet infektive ne Itali (rajoni i Lombardise ne veri te Italise) Rajoni i Lombardise ne Itali ka pergatitur […]

Blog

Djeta dhe luleshtrydhet / 24 Giu 2012

Ne kete artikull doja te ndaja me personat qe do ta lexojne disa reflektime te miat. Po marr shkas nga […]

Blog

Dottoressaluljamitaj.it merr pjese ne projektin Zero Impact Web / 31 Ago 2011

kjo flete interneti merr pjese ne projektin: ZERO IMPACT WEB (NUK DEMTON AMBJENTIN) pavaresisht se kemi bere shume per te […]